Friday, May 24, 2019

MY CAUSE, IN LIMBA ROMANA - JUSTINIAN CIOROIANU

PENTRU VIITORUL OMENIRII!

Cu mare tristete trebuie sa remarc faptul ca in prezent noi toti traim o realitatea trista dar adevarata.
Astfel, in marea lor majoritate oamenii nu stiu pe ce lume traiesc, cunoasterea este limitata si se lanseaza doar ipoteze si presupuneri, nici eu nu stiu exact doar intuiesc si lansez la randul meu simple supozitii, insa pot foarte bine sa ma insel in aprecierile pe care le fac.

Un lucru este insa foarte clar si anume ca nu suntem singuri nici in Univers si nici pe Terra, sub pamant si in oceane mai sunt si altii, niste entitati non-umane care ne monitorizeaza existenta si ne manipuleaza in baza unui program bine stabilit.

La fel de clar este si faptul ca noi oamenii distrugem planeta si tindem sa facem sa dispara insasi viata de pe pamant atat prin poluarea intensiva a mediului inconjurator, aer, ape si sol, cat si prin faptul ca nivelul nostru de evolutie si de constiinta a ramas mult in urma dezvoltarii tehnice militare si a dotarii mai multor state cu arme de distrugere in masa.

Asa ca ne indreptam cu multa ignoranta, inconstienta si indolenta spre un mare dezastru planetar.
Suntem deja pe marginea prapastiei si legati la ochi mergem direct spre o sinucidere colectiva.


Deja s
e poate constata in viata reala si nu presupune, ca pe langa incalzirea globala, ca si o consecinta imediata au aparut grave schimbari climatice, asa ca ne confruntam cu prea multe taifune, tornade, uragane, cutremure, tzunami, ploi torentiale, grindina, inundatii, ori seceta, sau incendii mari care devasteaza padurile, toate acestea afecteaza grav activitatea social-economica si in mod special atat recoltele de cereale, legume si zarzavaturi, cat si fermele de animale, adica hrana noastra de toate zilele, flora si fauna planetei au mult de suferit, iar cantitatea de oxigen produsa de pomii, plantele si algele din mari si oceane, scade in mod continuu in timp ce nivelul apelor creste.

Eu sunt un militant activ pentru protejarea mediului inconjurator si un initiator de reforme eficiente in domeniile energetic, economic si social, insa de mai bine de un sfert de secol ma lupt in zadar precum Don Quijote de la Mancha cu un sistem orb, surd si inchis ermetic,
fara sa gasesc nici intelegerea de care au nevoie aceste reforme din partea factorilor de decizie din institutiile de stat si locale si nici sustinerea umana, logistica si financiara necesara.

Sunt inginer energetic si am o activitate de studiu si munca de cca. 50 de ani, timp in care am dobandit o vasta experienta practica de munca.

Am lucrat timp de 10 ani in conditii de poluare masiva a mediului cu noxe, ceea ce mi-a afectat grav starea de sanatate si dupa un timp deoarece eram mai mereu bolnav am fost nevoit sa nu mai lucrez si pentru ca nu am dorit ca si altcineva sa se imbolnaveasca ca mine din cauza mediului poluat incepand de acum cca. 35 de ani si pana astazi am desfasurat in mod sustinut o activitate de cercetare pe cont propriu cu scopul ca sa elaborez si sa implementez tehnologii prietenoase-curate care sa utilizeze surse primare regenerabile de energie si sa nu polueze mediul inconjurator.

In anul 1993 am depus la O.S.I.M. documentatia pentru un brevet de inventie pentru o turbina eoliana performanta, de mare putere si cu costuri mici de fabricatie.

Am infiintat o firma care din lipsa de capital a avut mai mult o activitate non profit, am militat online in mod activ pentru protejarea mediului inconjurator si am contactat mai toti agentii economici din tara de la societati comerciale mici pana la cele mai mari, am contactat deasemenea institutii ale administratiei de stat si locale in scopul de a promova tehnologii ecologice-nepoluante si pentru a obtine suport uman, logistic si financiar pentru construirea turbinei mele eoliene care ca si un produs nou performant romanesc ar fi contribuit prin exporturi masive la dezvoltarea economica a tarii noastre.

Nu am gasit sprijinul necesar insa niste "intreprinzatori destepti" am inteles ca pot face bani multi cu turbinele eoliene, nu au dorit sa riste si sa investeasca intr-un prototip romanesc neverificat si neomologat si astfel au apelat la costructori straini consacrati ca sa infiinteze parcuri eoliene la noi in tara si de atunci si pana astazi s-a umplut Romania de turbine eoliene.

In concluzie am fost un INAINTE MERGATOR, un calator cu mintea in viitor, un VIZIONAR TEHNIC, deoarece acum cca. un sfert de secol am vazut care este viitorul energetic si ca atare m-am orientat spre utilizarea energiei eoliane ca si sursa verde-regenerabila de energie.

Pentru protejarea mediului inconjurator, pentru combaterea efectului de sera si a incalzirii globale care au produs mari schimbari climatice care pun in pericol existenta pe mai departe a insasi civilizatiei noastre umane actuale, am cautat si am gasit solutii tehnice pertinente si masuri administrativ-gospodaresti si organizatorice am elaborat un pachet de propuneri de proiecte si am contactat Agentii internationale de Protectia Mediului, Institutii Europene, O.N.U. si mai multe firme straine.

Trebuie sa mentionez ca acum am un amplu pachet de propuneri de proiecte pentru dezvoltarea vietii social-economice dupa un nou concept futurist, care va constitui o reala reforma tehnica si economica care poate fi considerata chiar revolutionara, deoarece va schimba in mod radical stilul actual de viața al oamenilor fara a-i forta să renunte la confort, pentru ca Europa si intreaga lume sa faca un salt mare spre un viitor mai bun, o reforma ampla si eficienta pentru protejarea mediul inconjurator atat de fragil, astfel incat sa avem o planeta mai curata, plante, animale si oameni sanatosi, aceasta reforma va contribui la salvarea planetei noastre de la o distrugere globala, va conserva si perpetua viata pe pamant si va imbunatati in mod considerabil conditiile de viata ale tuturor oamenilor.

Pentru aplicarea in practica a propunerilor mele de proiecte in domeniile energetic, ecologic si social-economic doresc sa cooperez atat cu institutii si departamente din administratia de stat si locala, cat si cu institutii europene si cu firme private din tara si de afara, deoarece aceste proiecte necesita suport uman, logistic si financiar.


Activitatea mea și demersurile mele interne și externe în domeniile energetic, social-economic, ecologic pentru salvarea planetei, asigurarea continuitatii vietii si conservarea ei pe Terra, protejarea mediului inconjurator, pentru combaterea efectului de sera, a incalzirii globale si a schimbarilor climatice care cauzeaza fenomene meteo extreme si ne afecteaza grav activitatea social-economica, dauneaza agriculturii, ne afecteaza sanatate, ameninta insasi existenta vietii pe pamant si a civilizatiei noastre umane deoarece ne poate lasa fara hrana, iar prin deteriorarea ecosistemului
pentru ca se distruge in mod continuu flora terestra si marina care produce oxigenul planetei ne poate priva de oxigenul necesar vietii.
Astfel in domeniul energetic si al protectiei mediului inconjurator, am desfasurat urmatoarele:

1-O activitate non profit pe firma inregistrata de mine la Oficiul Registrului Comertului in anul 1993 si anume S.C EUROSOLARIS PRODIMPEX SRL:
a)-elaborare de tehnologii ecologice, curate-nepoluante care sa utilizeze surse primare regenerabile de energie precum energia eoliana si s-au contactat: Preşedenţia României, Guvernul României,
Agenţia de Protecţia Mediului Înconjurător, "Green Peace International" şi "Green Peace
European Unit", Primăria Municipiului Bucureşti, Ion Ţiriac Holding, etc.
b)-solicitare de sponsorizare pentru Protecţia Mediului Înconjurător;
s-au contactat: Banca Română de Dezvoltare, Societatea Astra de Asigurări, Transelectrica-RENEL, Romavia, Conex, Daewoo automobile, Petrol.exp.import, Raiffeisen Bank, Banca Agricolă, B.C.R. sector5, Bancpost,
Banca Transilvania ,C.E.C,Banca Turco-Română, Banca.Naţională a Greciei, Alpfa Bank,
Banca Egipteano-Română, Zepter International, Nippon, Chronos Serv Invest, Amber Tehnologies, Spring Time, Stefanel, INACenter, Leonardo, Mc.Donald’s, Everest, Kenvelo, Panipat, Sitraco Center, Alu Koning Stahl, Hotel Continental, Hotel Bucuresti, Hotel Ambasador, Hotel Athenee Palace-Hilton, Hotel Intercontinental, Princes Cazinou, Astra-Berlin Cazinou, Cazinou Paris, Asociaţii de Proprietari din sectorul 6, precum şi alţii, pentru verificarea veridicitatii afirmatiilor deschide linkul si vezi punctul 1 de la paragraful
B-Domenii abordate, proiecte si contactele realizate:
http://eurosolarisprodimpexsrl-justiniancio.blogspot.com/

2-Vezi aici o parte din activitatea mea de militant activ online-voluntar, pentru protejarea mediului inconjurator,

http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/06/blog-in-lucru-1.html

3-Vezi aici o parte din activitatea mea online pentru schimbarea sociala-economica si politica in bine, pentru imbunatatirea conditiilor de munca si de viata, pentru asigurarea unui mediu inconjurator curat si a continuitatii existentei a tot si a toate cele ce sunt pe planeta noastra,
pentru conservarea vietii pornind de la imbunatatirea calitatii factorului uman actual care fiind de toata jena este pe cale sa distruga planeta.
Cunoscut fiind faptul ca maretia unei natiuni este data de spiritualitatea sa, recomand ca spiritul sa fie situat mereu inaintea banului si averii, iar pentru progres social recomand mereu sa se puna accent pe sanatate,
credinta si educatie, deschide linkul:
http://trairisicugetari.blogspot.com/

4-Vezi demersurile mele interne

http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/05/corespondenta-cu-oameni-de-afaceri.html

 
5-Demersurile mele externe

https://renewablesourcesofenergy-environment.blogspot.com/2019/05/liber-pentru-articole-noi.html



FOR THE FUTURE OF MANKIND!







Webmaster:  Justinian Ion Cioroianu
      
            






No comments:

Post a Comment